Kontakt

IVA JANEŠ
PUT JEZERA 3A
22230 ROGOZNICA
iva0302janes@gmail.com
0996937543

ROGOZNICA

Pročitaj detaljnije


Linkovi

Smještaj

APARTMAN STUDIO A2(1)

Studio - Za dvije osobe, Površine: 20m2

APARTMAN STUDIO 2 smješten je na prvom katu , opremljen je bračnim ležajem, kuhinjom,kupatilom i malom terasom sa prekrasnim pogledom na more, apartman  ima osigurano parkirno mjesto,suncobran koji je moguće ponijeti na plažu,kuhinja je opremljena kompletno posuđem i ostalim potrebnim priborom,klimom.Mogućnost uporabe vanjskog tuša,grila i pranja rublja.


APARTMAN STUDIO A2(2)

Studio - Za dvije osobe, Površine: 22m2

APARTMAN STUDIO A2(2) opremljen je bračnim ležajem,kuhinjom,kupatilom,i malom terasom sa prekrasnim pogledom na more,za goste je osigurano parkirno mjesto,i suncobran koji se može ponijeti na plažu.


APARTMAN A4(1)

A4 - Za četiri osobe, Površine: 45m2

APARTMAN A4 (1) smješten je na prvom katu objekta,sastoji se od dvije odvojene spavaće sobe,kuhinje,kupatila i prekrasnom terasom sa pogledom na more,klimom mogućnost uporabe vanjskog tuša i grila,i suncobrana koji se može ponijeti na plažu,te osiguranog parkinga za vozilo.


APARTMAN A4(2)

A4 - Za četiri osobe, Površine: 42m2

APARTMAN A4(2) smješten je na drugom katu objekta,sastoji se od dvije odvojene spavaće sobe,kuhinjom,kupatilom i prekrasnom terasom s pogledom na more. Kuhinja je potpuno opremljena ,klima,mogućnost korištenja vanjskog tuša i grila u sklopu objekta ,osigurano je parkirno mjesto za goste i mogućnost pranja rublja a boravišna taksa je uračunata u cijenu.